Jägerland Tour komt naar Eindhoven

leave a comment »

Na Amsterdam en Groningen gaat de Jägerland Tour onverstoorbaar door richting het zuiden. Het derde Jägermeister-feest vindt plaats op zaterdag 29 mei in het Stroomhuis in Eindhoven, waar opnieuw vooruitstrevende internationale dj’s en acts het affiche sieren. Zo staan in twee verschillende ruimtes One Man Party (BE), Shir Khan (DE), Palmbomen, The Benelux (live), Casper Tielrooij en Ari Daily gepland. Net als bij de andere evenementen kunnen liefhebbers zich ook dit keer inschrijven op jagerland.nl om kans te maken op gratis kaarten. Op dit online platform is tevens dagelijks verse content te vinden, zoals foto’s en video’s van de verschillende feesten, winacties en interviews, maar ook blogs, illustraties en mixtapes van de artiesten.

Exclusieve tickets
De tickets voor de tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en bovendien alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Eindhoven op 29 mei voor nop de hieronder beschreven acts te zien, dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Vervolgens worden de tickets verloot onder alle inschrijvingen.

Programma 29 mei
ONE MAN PARTY
Een Nederlandse primeur! One Man Party is de drummer van Soulwax, ofwel onze toffe zuiderbuur Steve Slingeneyer. Zijn dj-sets klinken naar eigen zeggen ‘als The Prodigy en Black Flag die samen met The Klaxons en N.W.A. tikkertje doen terwijl Justice, Nirvana en Diana Ross toekijken’. Beter kunnen wij het niet omschrijven, wel bedansen.

SHIR KHAN
Shir Khan is een vrolijke Duitser die meer gevoel heeft voor stotterende beats en vadsige basslines dan wie dan ook. Als resident van clubnachten in Berlijn als Jack had a Groove en Berlin Battery is hij bekend met het bouwen van paradijselijke feestjes. Ook is hij host van zijn eigen wekelijkse radioshow op Radio Fritz.

PALMBOMEN
Palmbomen is Kai Hugo en pompt op het Amsterdamse label NON Records een zonnige elektronische popsound de wereld in. Met oude synthesizers, vocoders en ander mooi spul maakt hij een sfeervolle collage van herinneringen aan italo en de melodieuze muziek uit de jaren zestig.

THE BENELUX (LIVE)
The Benelux hoort net als Palmbomen bij de club van NON Records en is een vierkoppig heerschap dat naar eigen zeggen elektronische muziek op akoestische instrumenten maakt. Hun shows zijn strak, dansbaar en de overtreffende trap van energiek. In Eindhoven zullen de mannen een liveset spelen, dus er is niks voorbarigs aan het nat maken van je borst.

CASPER TIELROOIJ
Casper Tielrooij stond drie jaar geleden samen met Thomas Martojo aan de wieg van het woekergroeiende Dekmantel imperium. Dekmantel rockt tegenwoordig clubs als Trouw en Paradiso en is sinds vorig jaar ook een boekingsbureau en label. Deze avond komt Casper met een obscure mix van disco, italo, new wave en electro.

ARI DAILY
Ari Daily speelt als initiatiefnemer en resident van de befaamde Broke feesten een thuiswedstrijd in het Stroomhuis. Eindhovens hoop in bange dagen en kartrekker van de underground scene in het zuiden geeft je deze avond het beste van disco, funk, afro en electro op je bord.

Het Stroomhuis
Het derde feest van de Jägerland Tour vindt plaats in het Stroomhuis. Een van de meest ongepolijste en unieke locaties van Eindhoven, vlak naast het Centraal Station. Het is een 100% ongesubsidieerde creatieve broedplaats voor kunstenaars en ontwerpers waar heel af en toe feestjes zijn. Bijvoorbeeld op 29 mei dus.

Overzicht info:
Naam: Jägerland Tour – Eindhoven
Datum: Zaterdag 29 mei 2010
Locatie: Het Stroomhuis, Eindhoven
Programma: One Man Party, Shir Khan, Palmbomen, The Benelux, Casper Tielrooij, Ari Daily
Aanvang: 23:00 uur
Tot: 05:00 uur
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via http://www.jagerland.nl)
Minimum leeftijd: 21

Advertisements

Written by Mister Three

May 4, 2010 at 12:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: