Hilfiger Denim Live is terug in Amsterdam!

leave a comment »

Op 17 maart aanstaande zal in de mooiste kerk van Nederland, Paradiso, de nieuwe Hilfiger Denim campagne voor het voorjaar/zomerseizoen van 2011: Kids of America, gelanceerd worden! De campagne toont nieuwe multimediatalenten – muziekartiesten, bloggers, promoters, producers en DJ’s – waarvan enkele zullen optreden tijdens dit jaarlijks terugkerende muziekevenement in Paradiso. We hebben al wat materiaal gezien en hebben onze helden A-trak en Tommy Sunshine om hun bijdrage aan onze jeugd maar meteen visueel bijgevoegd. Tommy Sunshine zal er in Amsterdam trouwens bij zijn, komt dat zien!

Quote van de grootmeester:

“Ik vind het geweldig om Hilfiger Denim Live en de Kids of America naar Amsterdam te brengen – de stad waar het allemaal begon in april 2009,” aldus Tommy Hilfiger. “Tijdens het evenement zullen enkele Kids of America een optreden geven die de eclectische, creatieve en individuele stijl van het merk Hilfiger Denim benadrukt.”

De Line-up van het Hilfiger Denim feestje liegt er niet om. Van de sterren uit de Kids of America campagne treden onder andere op het New-Yorkse DJ-duo Holy Ghost, remixer, DJ en songwriter Tommy Sunshine, zangeres/songwriter Lissy Trullie en de Amerikaanse popsensatie Sky Ferreira. Daarnaast zullen nog andere optredens plaatsvinden, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig,; DJ, producer, remixer – en in Amsterdam geboren – Tom Trago; het electrofunkduo Baskerville en DJ Hitmeister D – feest alom!

Tommy is de lulligste niet en geeft kaartjes weg voor bovenstaand kunststukje en om helemaal indruk te maken op +1 kun je ook nog een overnachting in een hotel winnen, jackpot! Exclusieve interviews met de sterren en meer informatie over de evenementen van Hilfiger Denim Live staan op een speciale pagina op Facebook.

Winnen doe je hier!

Advertisements

Written by Mister Three

March 7, 2011 at 7:01 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: